Nieuwe moderators vervoegen onze Crew

Er zijn begin dit jaar enkele nieuwe moderators aan onze crew toegevoegd. Met een volgeladen programma voor 2024 breiden we onze Crew verder uit. 

Enkele oudgedienden vonden het tijd om plaatst te ruimen voor wat nieuwe mensen. Ze besloten elk voor zich om hun tijd prive aan andere zaken te besteden . Zo namen de voorbije maanden Heidi, Petra en Andy afscheid van onze Crew. We wensen hen hierbij te bedanken om ons week na week te steunen en dit gedurende lange tijd. 

Ondanks het vertrek van deze mensen zijn we uiteraard niet bij de pakken blijven zitten. Er is voor vervanging gezorgd. Zo traden begin dit jaar drie nieuwe moderators toe tot onze Crew. We stellen ze even aan jullie voor… 

Heidi Corluy, is een getrouwde vrouw die in het dagelijkse leven kinderen met een beperking begeleid. Zelf houd ze van reizen en de Spaanse taal. Haar ervaring als begeleider zal dan ook een pluspunt zijn om jullie door de wirwar van de lives te helpen. 

Stoffel Remon, een ambulancier die wel degelijk veel met TikTok bezig is. Gaat regelmatig ook zelf live en houdt ervan om na te gaan of mensen terugvolgen binnen onze lives, wat uiteraard wel de bedoeling is. 

Silke Ots, in het dagelijkse leven is ze vrachtwagenchauffeur. Silke staat heel positief in het leven en wil dit overbrengen op de bezoekers van onze lives. Zelf houd ze ervan om zicht te amuseren en voornamelijk mensen te helpen.  

We heten alvast deze nieuwe moderators welkom in onze Crew. 

Bezoek alvast hun profielen en connecteer met deze fantastische mensen.