Een mooie derde plaats werd bereikt

Gisteren vond onze dagranking op TikTok plaats. Een initiatief die we samen met alle moderators namen. Spanning, plezier, entertainment waren onderdeel van deze bijzondere dag. Het leverde ons een mooie plaats op en vatten alles even samen. 

Een dagranking op TikTok. Velen dromen ervan, weinigen slagen er in om het podium te behalen. De drang om in de top 3 te eindigen is groot en was ook 1 van onze doelen waarin we met glans in zijn geslaagd. 

We starten stipt op tijd om 23u op zaterdag de 24u durende live en konden meteen al zien dat het een zware concurrentie strijd ging worden om het podium te halen. Na een uurtje stonden we op plaats 7, een plaats die we zeker niet wouden afgeven. Met de nacht voor ogen beloofde het alvast geen gemakkelijke opdracht. Karolien worstelde zich met ups en downs naar een 12de plaats rond 4u. Meteen een uitdaging aan Guy om ons hogerop te krijgen.  

Na een growshow en een speciale duolive behaalden we terug plek 7. De concurrentie sloot 1 voor 1 hun live af en Karolien nam het roer weer in handen. Dit was de kans om nog hoger op te klimmen naar de top. Met een achterstand van 10k is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Enkele nieuwe concurrenten mengden zich in het strijdtoneel. Voor Karolien was het een lijdensweg. Ondanks de steun van enkele sympathisanten en moderators gaf dit niet het verhoopte resultaat maar dit sterkte ons om nog een tandje bij te steken.  

Start van de growshow op zondag. Met een gemiddeld kijkcijfers van 150 kijkers maakten we heel wat plaatsen goed. Rond 13 uur drongen we de top 5 binnen en gaven deze niet meer af. Het podium was in zicht en onze moderators namen het heft in eigen handen. Kelly, Alina en Silke kwamen met een leuk idee. We steken iemand in een pak, geven een t-shirt weg en laten de kijkers raden in de vorm van gifts. Een mooi resultaat van 8k aan gifts zorgden ervoor dat we bleven aanklampen met de top. 

We kregen ook de steun van dj CindyS. Cindy ging met Karolien een dj-battle aan. Een hilarische live vol plezier en ambiance tot gevolg die ons meteen deed besluiten om de kooklive op te schorten en de duolive te startten. Onder impuls van een gulle schenker hebben we een tombola georganiseerd. De hoofdprijs: een overnachting in een hotel met wellness. De kijkers werden getrakteerd op een spannende maar grappige loting. Als we Karolien en Guy samen zetten weten we dat we altijd iets mogen verwachten. BartS was de gelukkige om deze prijs in ontvangst te nemen. Proficiat Bart!  

Top 3 werd behaald. Met nog een achterstand van 70k en een minimale voorsprong van 12 k op plaats 4 deden de moderators hun best om de kijker te overtuigen deze voorsprong verder uit te bouwen. Een gelijknamige boxgame waarin dit keer de host diende op plaats 1 te worden gezet eindigde zoals we gehoopt hadden. Derde plek behouden voor de spanning van de avond werd aangevat. 

Karolien begon aan haar growshow. Mooie resultaten worden weer neergezet. 5 mensen aan 1k geholpen en plaats 3 nog altijd behouden. Nu ging het erom spannen. Met nog 3 uur op de teller beloofde het een harde strijd te worden. Battelen was weggelegd voor Guy. Een uurtje waarin hij les kreeg over het gebruik van tools die de kijkers verworven tijdens voorgaande battles. Ook een grote tiktoker kan nog leren.  

De finale. Nu zou het resultaat alles bepalen. Net voor we bijna plaats 2 hadden bereikt, counterde onze achtervolger onze vooruitgang.  De concurrentie begon ons in te halen en we hadden alle hoop op onze kijkers gezet. Geheel uit onverwachte hoek kregen we steun van overal. We kennen onze moderators… ook zij deden hun Duit in het zakje. Van het in geheim samengestelde groep kregen we giften die we zeker niet hadden verwacht. Dit resulteerde in het behalen van de derde plek, eerste plek op populariteit en eerste in onze divisie. Allemaal dankzij de inzet en sympathie van vele mensen. 

Bedankt in naam van de moderators om ons massaal te komen steunen. Deze dag ranking tartte alle verbeelding. 

Bekijk hier de foto’s en video’s 

Guygantisch