Dagranking komt eraan

Noteer het alvast in jullie agenda! Op 4 februari nemen we als crew deel aan de dagranking op TikTok. We hopen jullie alvast te mogen verwelkomen in onze live(s).  

Sinds enkele weken heeft TikTok enkele veranderingen in België doorgevoerd. Zo is men afgestapt van de wekelijkse ranking en overgeschakeld naar een dagranking. Dit bracht ons op een leuk idee. Samen met de moderators bereiden we een 24-uren live voor waarbij we een gooi doen om de titel van dagkampioen binnen te halen. Het beloofd alvast een intense dag te worden. 

We starten op 3 februari om 23u met onze live en gaan door tot zondag 4 februari 23u. Mits enkele onderbrekingen zullen we constant live  zijn. Op zondag zullen we uiteraard de grow tussen 10u en 12u verder zetten, eventueel met verlenging. Daarbuiten verwachten we nog enkele andere activiteiten. Onder voorbehoud gaan we de live op het profiel van Guy Abbeloos laten plaatsvinden. Karolien en Guy zullen elkaar om beurt aflossen waarbij de moderators ook een belangrijke rol zullen spelen.  

We hopen op jullie massale steun en heten jullie alvast welkom in onze  live 
Je kan meer informatie zien op onze evenementen pagina.

Guygantisch