Aalsterse growlive was een succes

Zondag konden jullie Guy’s speciale carnavals-live op TikTok volgen. Met de nodige satire bracht hij zes profielen naar de duizend volgers. Een live waarbij we de vorming van de Aalsterse stoet konden meemaken. Het was lachen en brullen geblazen. 

Voor de eerste maal ooit brachten wij van Guygantisch een Grow in beeld vanop Aalst Carnaval. Reeds vroeg in de ochtend zochten we een plekje om de kijkers iets te tonen die niet voor de hand ligt en menig personen dan ook niet zien. De vorming van de stoet op zondag. Al vroeg in de ochtend staan de carnavalisten klaar om aan hun traject doorheen de stad te beginnen. Er word ook de hand gelegd aan eventuele kleine mankementen van de praalwagens. 

Guy vatte post aan het begin van deze vorming en met een achtergrond van passerende mensen vatte hij de live aan. Al is het dinsdag pas de dag van de Voil Janet, wou Guy de kijkers dit toch ook even meegeven. Verkleed met lampenkap en bondmantel stuurde Guy iedereen aan om te ‘ammazjoeren’ wat zoveel betekend als connecteren met elkaar. De kijkers genoten met volle teugen en vele kijklustigen kwamen dan ook genieten van dit schouwspel. Deelnemers van de stoet, fotografen en menig bezoekers wouden een foto van en met onze growhost.  

De kijkcijfers stegen zelfs tot ruim boven de 300 uit en er werd naar hartenlust geconnecteerd. Met een mooi resultaat van 6 profielen naar de 1k te brengen sloot Guy zijn live af, waarna hij zelf zich in het Aalsterse feestgedruis stortte. 

We hebben alvast enkele sfeerbeelden van het Aalsters Carnaval gecombineerd in een klein fotoalbum. Druk op een willekeurige foto om alle beschikbare foto’s te bekijken.