Verslag Grow on Tour 2023: Parijs

Na wekelijks gedurende twee maanden op diverse locaties live te gaan is er een eind gekomen aan de Guygantische Summer Grow On Tour. Hiervoor kozen we Parijs uit om jullie te entertainen. 

Zondagochtend Parijs. De stad van de liefde en massatoerisme werden als speciale plaats door onze growhost Guy onveilig gemaakt. Geen betere plek om live te gaan dan aan de Eiffeltoren. Dit monument zorgde ervoor dat de kijkers konden genieten van dit mooie bouwwerk. 

Stipt om 10u starte de live. Tussen de vele toeristen die aanwezig waren merkten we een bijzondere vlag op. De guygantische beachvlag. Waar Guy met een ringlicht de kijkers op TikTok met de nodige humor en kwikslagen entertainde.  

Tegenwoordig zoeken livemakers naar nieuwe toevoegingen om hun live naar omhoog te halen. Guy stond daar alsook met iets speciaals. Op zijn hoofd een rode baret en in zijn hand een Frans baguette. We vermoeden dat menig kijkers hun lach niet konden inhouden, althans de reacties te lezen. 

Dit resulteerde in een live waar meer dan zeventien duizend mensen de live kwamen bekijken. Meer dan 6 profielen behaalden hun 1k. Gemiddeld keken een 220 kijkers naar de live. Voor ons een geslaagde Growparty!  

Tijdens de live kwamen mensen uit alle regionen van de wereld ook even hun zegje doen. Spanjaarden, Duitsers en mensen van Venezuela kwamen de kijkers begroeten. De aanwezige moderators hadden hun werk. Alina Peter en Petra legden aan de omstanders, die niet goed begrepen wat we aan het doen waren, uit hoe de live in zijn werk ging.  

Ook de kijkers kwamen ruimschoots aan bod. De moderators van ‘The Crew’ mochten een winnaar kiezen die de give-away in ontvangst mag nemen. Wendy Van De Sande had de eer om in naam van de moderators DJ giannii als winnaar aan te kondigen. Alvast proficiat aan de winnaar! 

Hierbij wensen we alle mensen te bedanken die tijdens de zomervakantie onze lives massaal hebben bezocht. Voor diegene die denken dat het hiermee afgelopen is, hebben we slecht nieuws… Volgens jaar komen we met deze lives terug! De voorbereidingen starten over enkele weken al.  

Reageer alvast op dit artikel als jullie nog leuke locaties weten.  

Tot de volgende Summer Grow on Tour 2024💪