Stopzetting van de wekelijkse growparty’s is een feit! 

Na wekelijks al enkele jaren op zowel zaterdag als zondagochtend om 9 uureen growshow te brengen, hebben we in samenspraak met de moderators en enkele trouwe kijkers besloten om hieraan een eind te breien. 

Reeds enkele jaren zijn onze growshows de plek bij uitstek om de gebruikers van Tik Tok hun accounts te laten groeien. De vaste tijdstippen van 9 uur tot 11 uur (uitgezonderd de ‘Summer Grow On Tour”), werden met regelmaat veel bezocht. Maar daar komt nu verandering in.  

De aanleiding van deze beslissing is de teleurstellende opkomst van vorig weekend. Voornamelijk tijdens het eerste uur van live gaan. We merkten op dat iedereen nog in zomermodus stond. Pas vanaf 10u stroomden de kijkers toe. Bij het afsluiten van de live waren enkelingen teleurgesteld. Daarom gingen we achter de schermen even nadenken over hoe we het in de toekomst gingen doen. 

Dus hebben we goed nieuws! Vanaf heden zullen onze growparty’s op zaterdag en zondagochtend starten van 10 uur tot 12 uur. We zijn ervan overtuigd dat jullie daardoor nog sneller gaan groeien. 

Tot volgend weekend om 10 uur.