Verslag Grow on Tour 2023: Minnewater

Karolien heeft haar laatste growparty gebracht vanuit Brugge, haar geboortestad op 1 van de drukst bezochte plekken die men in de stad kan vinden. Dit betekend het einde van een mooi traject waarbij ze deze zomer vele mensen heeft kunnen helpen om hun account te laten groeien. Aan alle mooie liedjes komen een eind dus ook een dit verhaal…

Karolien besloot haar laatste Summer Grow on tour vanuit haar geboortestad Brugge te brengen. Aan het Brugse Minnenwater had ze tijdens haar zoektocht naar een leuk plekje al veel bekijks. Uiteindelijk vond ze haar plek om live te gaan, midden op een brug tussen het Sashuis en en Begijnhof.

Terwijl Karolien samen met Davy alles in gereedheid bracht , werden ze al door mensen aangesproken . Een man uit Amerika wou alles weten wat hier de bedoeling van was . Na de uitleg in gebroken Engels,  kregen wij niks dan lof om dit concept . Gidsen toeristen , iedereen bleef kijken wat er daar aan gebeuren was.

Zoals gezegd 1 van de drukste plaatsen in Brugge . Karolien werd gewoon aangesproken door de toeristen . Voorbijgangers vanuit Newyork , Argentinië en nog andere plaatsen kwamen in beeld . De kijkers in de live bleven maar herhalen hoe vriendelijk iedereen wel was en hoe tof ze dit wel vonden .
We zagen dat het goed was.
Een kwartier voor het einde van het afsluiten, konden de kijkers nog even meegenieten van het uitzicht. Minnewater, Sashuis en de zwanen vulden het beeld . Stipt 12u sloot Karolien haar live af .

Hierbij richtte onze growhost Karolien nog een dankwoord naar de moderators en alle kijkers ,

Met een welgemeende dank u wel kijken we alvast uit naar wat volgend jaar zal brengen.

Vanaf volgende week zullen de growshows terug van 9u tot 11u plaatsvinden.

Benieuwd wat morgen in Parijs gaat brengen, wanneer Guy het seizoen volledig afsluit.