Verslag Grow on Tour 2023: Hasselt

Zondagochtend reisden onze growhosten al vroeg af naar Hasselt. Deze keer zou de Japanse Tuin het decor van de grow worden. Het beloofde alvast een leuke live te worden. 

Goed voorbereid met ringlicht en powerbank reisden onze growhosten Karolien en Guy af naar Hasselt. Na aankomst in het station hadden ze nog een korte maar mooie wandeling voor de boeg tot aan de Japanse Tuin. Eens gearriveerd moest er nog even gewacht worden tot de tuin opende om 10u. Guy wist perfect waar hij live wou gaan, de vredesklok, en haasten zicht naar de plaats om live te gaan. 

Niet veel later kon Guy de live opstarten. Meteen stroomden er bezoekers toe om mee te genieten op deze prachtige locatie. Ook in de live vonden de kijkers het zeer fijn en keken geamuseerd toe hoe Guy meteen de live op een hoog niveau naar enkele honderden kijkers opbouwde. Tikken, delen en connecteren waren de opgave van de kijkers. Op weg naar een nieuw record aan likes dan maar! 

Steeds meer bezoekers kwamen in Hasselt een glimp opvangen van onze Guy. Zo kwamen ook ‘Prins van Hasselt Christiaan en gevolg de live opsmukken. Sake werd geproefd, plezier en entertainment haalden een steeds hoger niveau. De live groeide verder naar over de 500 kijkers. Tijd om een record aantal likes te verwezenlijken dus, wat resulteerde in een record van 602k likes op 2 uur tijd. 

Weer viel op dat er heel wat nieuwe bezoekers de live kwamen opfleuren. Onze Grow on tour formule blijkt elke week bij een groeiend aantal kijklustigen aan te slaan. Hasselt was een live vol records en plezier. Dat beloofd voor de volgende plaats van connectie, Pairi Daiza. 

Tot in Ath! 

Bekijk hieronder alvast de leuke foto’s van in Hasselt.