GrowLive vanuit wooncentrum

Connecteren heeft op zondag 3 december een extra betekenis. Dan brengt onze growhost Guy een live vanuit een wooncentrum voor mensen met een psychische beperking . Speciaal word het in elk geval.  

Met het eindejaar en de komende feestdagen in zicht willen we ook enkele mensen met psychische beperking een warm hart toedienen. Deze mensen worden vaak over het hoofd gezien en verdienen ook de nodige aandacht en respect.  

“Respect by connect betekend dan ook meer dan alleen mensen samen brengen op Tiktok”, verklaard Guy ons. “Het is ook mensen een fijn gevoel geven daarbuiten en hen hierbij een moment van blijdschap geven”. Een mooie ingesteldheid van de mensen van Guygantisch. 

“Vele van de bewoners kijken wekelijks naar de growshow. Voor hun een vast ritueel tijdens het weekend. Ze kijken alvast vol enthousiasme uit naar de komst van Guy en zijn enorm benieuwd om het in het echt eens mee te maken”, zegt Petra Verheyde een zorgverlener uit het zorgcentrum Serving You. 

Kom zeker een kijkje nemen op 3 december tussen 10u en 12u op het account van Guy Abbeloos. Het belooft een heel speciale live te worden. 

Let’s connect!