Thuis Events - Guygantisch On-Tour TikTok Live 2024 Summer Grow on Tour: Durbuy

2024 Summer Grow on Tour: Durbuy

Het tweede deel van onze Ardense Summer Tour, word gebracht door Guy vanuit Durbuy op zondag. Het word alweer een growshow op het scherpst van de snee, op een fantastische locatie die erg in trek is bij natuurliefhebbers.

Durbuy,  het stadje is volgens eigen zeggen het kleinste stadje ter wereld. Dit klopt niet want deze eer gaat naar het Kroatische stadje Hum waar slechts dertig mensen wonen. Durbuy is echter wel lang de kleinste stad van België geweest, maar sinds de gemeentelijke herindeling is dit ook niet meer het geval. Dit maakt Durbuy niet minder mooi of pittoresk. Het is een prachtig klein stadje met een schitterend compact historisch centrum. Mede door het prachtige centrum, de vele gezellige horeca gelegenheden en de verschillende outdoor mogelijkheden is Durbuy in de laatste decennia uitgegroeid tot één van de populairste toeristische bestemmingen in de Ardennen.

Met het uitzicht op een mooi buxuspark zal Guy jullie weten te inspireren om met elkaar te verbinden. In het Parc des Topiaires is een unieke verzameling aan vormgegeven buxusstruiken en bomen. Je komt tijdens een wandeling over het park allerlei verschillende buxusplanten tegen van eekhoorns tot olifanten en van zwaaiende oudjes tot spelende kinderen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je komt het hier tegen. In totaal zijn er meer dan tweehonderdvijftig verschillende figuren op het tien hectare grote terrein te vinden. Het park is dagelijks geopend en tegen een vergoeding te bezoeken. Wie graag met onze growhost en moderators achteraf Durbuy bezoekt moet wel tijdig aanwezig zijn.

Tot in Durbuy!

  • 00

    dagen

  • 00

    uur

  • 00

    minuten

  • 00

    seconden

Datum

jul 28 2024

Tijd

10:00 am

Lokale Tijd

  • Tijdzone: Europe/Berlin
  • Datum: jul 28 2024
  • Tijd: 10:00 am

Locatie

Durbuy
Durbuy
Parc des Topiaires, Rue de la Haie Himbe, Durbuy
Categorie

Organisator

Karolien Deprez

Weer

Lichte regen
Lichte regen
11 °C
Wind: 22 KM / uur
Vochtigheid: 100 %
Voelt aan als: 9 °C
X
QR-Code