Thuis Events - Guygantisch On-Tour TikTok Live 2024 Summer Grow on Tour: Boom

2024 Summer Grow on Tour: Boom

Maak je klaar voor een magische wandeling voor jong en oud, dankzij de 7 trollen en de magische toren in De Schorre in Boom. Jullie kunnen op zoek gaan naar waar Guy zich verscholen heeft en het publiek op TikTok laat meegenieten van een speciale plaats in België.

Het provinciaal domein is natuurlijk wereldwijd bekend voor het Tomorrowland festival, maar er is nog zoveel meer te beleven. Denk maar aan het natuurreservaat, waterfietsen, verschillende speeltuinen, het blotevoetenpad, … maar sinds 2019 – ter ere van het 15-jarig bestaan van Tomorrowland – is er nu ook deze magische wandeling waarin Guy ergens verscholen zit en zijn growshow aan jullie voorstelt.

De trollen staan niet ter plekke aangegeven, u kunt voor aanvang van uw bezoek een plattegrond raadplegen, maar om het u gemakkelijk te maken hebben wij de wandeling zelf al gedaan en alle trollen gevonden, u kunt de wandeling met aanduiding van de trollen hieronder gratis downloaden.In samenwerking met de Deense kunstenaar Thomas Dambo heeft het recreatiegebied een thuis gemaakt voor zeven reusachtige trollen. Una, Jeuris, Mikil, Kamiel, Arvid, Hannes en Nora zijn tussen de vier en achttien meter hoog en zijn gemaakt van onder andere gerecycled hout, takken en bladeren.

Wie graag eens een dagje vol plezier beleeft, kom zeker naar dit sprookjesachtig bos en ontdek zelf de 7 trollen met onze growhost.

Tot in Boom!

  • 00

    dagen

  • 00

    uur

  • 00

    minuten

  • 00

    seconden

Datum

aug 11 2024

Tijd

10:00 am

Lokale Tijd

  • Tijdzone: Europe/Berlin
  • Datum: aug 11 2024
  • Tijd: 10:00 am

Locatie

De Schorre
De Schorre
De Schorre, Boom
Categorie

Organisator

Guy Abbeloos
Guy Abbeloos
E-mail
[email protected]
Website
TikTok

Weer

Normale regen
Normale regen
13 °C
Wind: 13 KM / uur
Vochtigheid: 100 %
Voelt aan als: 12 °C
X
QR-Code