Thuis Events - Guygantisch On-Tour TikTok Live 2024 Summer Grow on Tour: Bestemming X

2024 Summer Grow on Tour: Bestemming X

Deze growshow word alvast een heel speciale. Van op een plek,  waar enkel de kijkers zullen kunnen naar raden tijdens de growshow van Guy. Op deze dag beleven onze moderators hun crewday. Samen met gasten zullen zij zich naar ‘Bestemming X’ begeven waar Guy live is.

Geen growshow zonder moderators uiteraard! Onze moderators staan elk weekend klaar om onze growhosten te helpen om hun show tot in de puntjes te verzorgen. Dit vraagt uiteraard een enorme toewijding en vooral oog voor details. We vragen ons af of ze de voorbije maanden wel zo aandachtig zijn geweest. Om hen te belonen organiseren we daarom een Crewday. Deze dag geeft hen de kans om elkaar buiten TikTok om beter te leren kennen. Dit jaar hebben ze het raden van wat er op hun weg gaat passeren, laat staan…. waar de bijeenkomst is.

Help jij hen een handje? Bezoek alvast onze
crewpagina waar je alle moderators en hun TikTok profiel kunt terugvinden.
Deze dag kunnen jullie enkel de live op TikTok volgen en onze growhost GEEN bezoekje brengen, gezien dit een privé aangelegenheid is, uitsluitend voor de mods en enkele gasten. Zet alvast deze datum in jullie agenda en registreer op het evenement op het profiel van @guyabbeloos vanaf 4 augustus.

Volg het avontuur van onze moderators Live!
Tot in … Bestemming X!

Onze moderators

  • 00

    dagen

  • 00

    uur

  • 00

    minuten

  • 00

    seconden

Datum

aug 25 2024

Tijd

10:00 am

Lokale Tijd

  • Tijdzone: Europe/Berlin
  • Datum: aug 25 2024
  • Tijd: 10:00 am
Categorie

Organisator

Guy Abbeloos
Guy Abbeloos
E-mail
[email protected]
Website
TikTok

Andere Organisatoren

Karolien Deprez
QR-Code